Diamond Podcasting / Podcasts / Suzanne van Schaik Podcast

Suzanne van Schaik

Suzanne van Schaik

Persoonlijke ontwikkeling | Ondernemen | High-End Businessmodel

Suzanne van Schaik (zeg maar ‘Suz’) is sinds 2017 businesscoach voor gevestigde ondernemers en expert in het high-end businessmodel. Haar halve leven is ze ondernemer, marketeer en content creator.
Deze podcast helpt jou om de top van jouw markt te bedienen, zodat je met klanten werkt waarbij je het beste tot je recht komt. Die de beste resultaten met je behalen én je daar dankbaar voor betalen. Je high-end positioneren maakt dat jouw business zo simpel mogelijk zo winstgevend mogelijk kan zijn. Dat is wat Suz voor je wil.
Je beluistert de afleveringen deels als een audio diary van Suz’ ondernemersreis. Waarbij ze in 2017 met 0 euro haar huidige business begon. En vijf jaar later 1.000.000 omzet draaide. Terwijl ze onder andere alleenstaand moeder werd en haar eerste huis kocht en verbouwde. Daarnaast zit de podcast vol golden nuggets aan kennis en ervaring over het high-end businessmodel.
Dit alles is niet onopgemerkt gebleven: in twee jaar tijd is deze podcast meer dan 220.000x beluisterd. Vele ondernemers hebben alleen al met Suz’ podcast hun business drastisch lucratiever gemaakt.

Ik werk nu al jaren met Matthijs en zijn team samen en dat is super fijn. Mijn podcast is hard gegroeid, mede doordat ik me alleen maar op de content hoef te focussen, want Diamond Podcasting doet de rest.

Klinkt Diamond Podcast Launch je als muziek in de oren?