Diamond Podcasting / Podcasts / Successtof Podcast
Deisy Amelsbeek

Successtof

Deisy Amelsbeek

Businesscoach, NLP master practitioner en master hypnotherapeut

Ola! Mijn naam is Deisy Amelsbeek en als business coach help ik vrouwelijke ondernemers met een UNSTOPPABLE mindset een winstgevende business te creëren.

Als NLP master practitioner en master hypnotherapeut weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om als ondernemer je mind te ontwikkelen, om daarmee jouw potentie volledig te benutten. Dat is dan ook waar ik mijn klanten mee help. Naast natuurlijk de killer strategieën die ik met ze ontwikkel, want he: strategie is immers belangrijk als je wilt groeien met je business.

Met ‘De Successtof Podcast’ – die onderhand alweer sinds 2017 bestaat – help ik dan ook vrouwelijke ondernemers met marketing, sales en alles wat ervoor nodig is om hun business te laten groeien. Ik deel simpele en praktische strategieën die zij direct kunnen implementeren om daarmee naar the next level te gaan. En daarnaast is het gewoon ook de vrolijkste podcast die er bestaat over online marketing & ondernemen. ; -)

Samenwerken met Diamond Podcasting heeft er voor mij voor gezorgd dat ik met nog meer plezier aan mijn podcast zit en deze nog professioneler is geworden. Zo blij met deze samenwerking, zoals je dus begrijpt!

Klinkt Diamond Podcast Launch je als muziek in de oren?