Diamond Podcasting / Podcasts / Lean en Leiderschap

Lean en Leiderschap

Esther Schuurmans

Esther Schuurmans is al jaren gepassioneerd in organisaties aan de slag om samen met leiders en hun teams een continue verbetercultuur te creëren. Zij gelooft dat bevlogen medewerkers de sleutel tot succes zijn. Zij is een echte lean believer en zet hierbij in op prestatieverbetering vanuit de kracht van de werkvloer.

Met deze podcast wil ze leiders inspireren om succesvol continue verbetering te realiseren met hun teams. Door middel van interviews met experts en leiders krijg je een inkijk in de ervaringen en lessen binnen andere organisaties. Na ieder interview geeft Esther in een solo aflevering haar visie op een onderwerp uit het voorgaande interview.

Deze podcast wordt je aangeboden door Q4All. Dit staat voor “quality for all”, dat staat voor meer kwaliteit voor iedereen, dat wil zeggen klant, medewerker en organisatie.

Eind 2021 heeft Matthijs me uitstekend geholpen bij de livegang van de podcast “Lean en leiderschap”. Wat mij enorm heeft geholpen is de structuur die Matthijs biedt, de technische begeleiding en de praktische tips.

Sindsdien ben ik met Matthijs en zijn team blijven werken. Diamond Podcasting zorgt voor de editing van de podcast en zet deze live. Eind 2022 hebben we een verbeterslag gemaakt om de podcast nog interessanter te maken voor de luisteraars. De adviezen van het team van Diamond Podcasting hierin zijn enorm waardevol geweest.  Kortom Diamond Podcasting is voor mij een zeer waardevolle sparringpartner en professionele samenwerkingspartner.

Klinkt Diamond Podcast Launch je als muziek in de oren?