Diamond Podcasting / Podcasts / Ondernemers in het MKB

Ondernemers in het MKB

Maartje Koppen

Welkom bij “Ondernemers in het MKB – over groeipijnen en andere uitdagingen”, dé podcast voor impactgedreven MKB ondernemers op zoek naar groei, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben Maartje Koppen, jouw host in deze podcastshow. Ontdek samen de diepere lagen van ondernemerschap, waar strategieën en persoonlijke groei samenkomen.

Als Emotional Freedom Technique expert, coach en psycholoog, daag ik je uit om de groeipijnen van je bedrijf én van jezelf recht in de ogen te kijken. Om vastgeroeste patronen en overtuigingen radicaal te doorbreken. Maak ruimte voor groei, energie, en headspace. Ontdek hoe je, met de juiste mindset, niet alleen grootser kunt zijn in je business, maar ook meer rust, connectie en voldoening kunt ervaren.

In het huidige seizoen ga ik in gesprek met MKB ondernemers die eerlijk delen hoe de groei van hun bedrijf hun rol heeft veranderd en hen heeft gevormd. Ben je klaar om de mens en ondernemer te worden die je moet zijn om je bedrijf naar het volgende hoofdstuk te leiden? Abonneer je dan nu op deze podcast. Laat de groei niet alleen je bedrijf beïnvloeden, maar ook jou als ondernemer.

https://www.maartjekoppen.nl

 

Klinkt Diamond Podcast Launch je als muziek in de oren?