Diamond Podcasting / Podcasts / De Scheidpodcast

De Scheidpodcast

Anneke de Groot & Carly Timmerman

In de Scheidpodcast nemen Anneke de Groot van Gezinsvriendelijk Scheiden en host Carly Timmerman van Bureau Carbon je mee in persoonlijke verhalen, fabels, feiten en statements in scheidingsland. Gasten schuiven aan en vertellen over de verschillende aspecten (en dat zijn er nogal wat) van uit elkaar gaan, delen hun eigen ervaringen en Anneke gooit regelmatig een knuppel in het hoenderhok. Heb jij een vraag over scheiden of uit elkaar gaan? Dan beantwoorden we die graag in onze rubriek ‘De vraag van de luisteraar’. Stuur deze dan naar info@gezinsvriendelijkscheiden.nl

Anneke de Groot heeft deze podcast ontwikkeld, samen met Carly Timmerman (bureau Carbon), zodat er meer informatie beschikbaar komt voor ouders, partners en professionals. Als je besluit om uit elkaar te gaan, wil je immers deskundige begeleiding en iemand die jou uit kan leggen wat de gevolgen voor de toekomst zijn. In ruim 40% van de scheidingszaken gaat dit helaas niet goed en dat kan en moet beter vindt Anneke. En daarnaast houdt zij zich bezig om de relatie te verbeteren tussen partners, door aandacht te besteden aan hun manier van communicatie. En wat fijn om de groei te zien bij partners en daardoor de scheiding te voorkomen. Dat is toch de beste scheiding?

“Vanaf onze eerste aflevering werken wij met groot plezier samen met Diamond Podcasting. Jeetje Anneke, waarom knippen en plakken jullie niet even zelf een aflevering in elkaar? Dat is makkelijk uit te leggen. Scheidingsbegeleider is een vak en dat geldt ook voor alles wat er komt kijken bij het opnemen en editen van een podcast. Met name de snelle communicatie, het leuke enthousiaste team en hun deskundigheid brengt ons en de luisteraars kwaliteit. Zo kunnen wij met ons eigen vak bezig zijn en daar worden we heel blij van. En wij horen het ook terug van onze luisteraars dat de passie uit de luidsprekers spat. Joepie!”

Klinkt Diamond Podcast Launch je als muziek in de oren?