Diamond Podcasting / Podcasts / Creative Boost

Creative Boost

Jikke

In deze podcast luister je naar de beleving van creativiteit! Een creatief leven verrijkt, maakt jouw dagen kleurrijker en geeft jouw brein een positieve Out of the Box Boost. Tenminste dat is mijn mening. Daarvan ben ik overtuigd.

Maar is dat ook zo voor andere creatieve geesten? Tijdens interviews op locaties waar zij zich prettig voelen onderzoek ik of dat voor hen ook geldt. Hierdoor zal jij als luisteraar geïnspireerd worden en aan de slag willen gaan met je eigen sprankelende ideeën.

Jikke is jouw podcast host, graag neem ik je mee op reis langs mijn uiteenlopende eigenzinnige gasten. Luister, geniet en raak geïnspireerd!

Diamond Podcasting is een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken, zij voelen goed aan hoe zij mij als klant kunnen helpen met de podcast. Vanaf het begin in het zoeken naar de juiste materialen voor opname en de eerste drie afleveringen tot aan een tweewekelijkse productie van mijn Creative Boost Podcast. Daarin weten zij een goede structuur aan te geven. Samen werken we steeds weer naar een mooi eindproduct toe, daar ben ik trots op!

Klinkt Diamond Podcast Launch je als muziek in de oren?