Foto van Tess Keijzer

And Heart

Tess Keijzer

Heart intelligence expert, spreker en high-end leiderschap coach

Welkom dit is de And Heart podcast, over leven en leiden vanuit je hart met Tess Keijzer, hart intelligentie expert, leiderschap en transformatie coach.

Voor vrouwelijke leiders, CEO’s managers en ondernemers. Vrouwen die impact willen maken, een change maker zijn, en hun mooiste leven willen leiden. Niet enkel vanuit ratio, logica en mind, en wel vanuit hart, soul en purpose. Jouw waarheid leven. Vol zelf liefde, vervulling en met een flinke dosis lef.

Tess neemt jou mee in de wereld van wetenschap, hart intelligentie, neuroscience, kwantum fysica, de wetten van energie, leiderschap en veel persoonlijke ervaringen, van de vrouwen met wie zij werkt en van vrouwen die jou zullen inspireren. Je krijgt wetenschappelijke kennis, waardevolle informatie, persoonlijke verhalen, tips en tools en heel veel inspiratie. Want wanneer jij weet wat en waarom je het doet, dan word je impact alleen nog maar groter. Je wordt uitgenodigd om de heart leader in jou wakker te maken.

Heart Leadership it is. Get yourself inspired to connect to your heart and lead by heart.

De samenwerking met Matthijs en zijn team ervaar ik als super waardevol en hartstikke fijn! Er is altijd ruimte voor overleg en afstemming, geven scherpe feedback om mij te laten groeien en mijn podcast nog krachtiger te laten worden. Ze zijn snel en zorgvuldig! Weten echt hoe ze mij kunnen ontzorgen, met als resultaat dat we twee keer per week een knetter goede podcast online zetten. 💥

Klinkt Diamond Podcast Launch je als muziek in de oren?