Diamond Podcasting / Podcasts / A Piece of Website
Foto van Cheryl Porcelijn

A Piece of Website

Cheryl Porcelijn

Strategisch Webdesigner, Techgirl, Proud Nerd en podcaster

Ik ben Cheryl Porcelijn, Strategisch Webdesigner, Techgirl, Proud Nerd en podcaster.

Ik help creatieve en ambitieuze ondernemers met ontwerpen en bouwen van een website, zodat ze nooit meer hoofdpijn hebben door technisch geneuzel en ze meer mensen kunnen helpen, terwijl ze werk doen waar ze echt van houden.

In mijn podcast ‘A Piece of Website’ deel ik wekelijks tips en tricks over het maken, onderhouden en uitbouwen van jouw website, zodat jouw website voor je gaat werken en jij meer klanten en leads kunt aantrekken. Mijn missie is om er voor te zorgen dat de techniek van jouw website ‘a piece of cake’ wordt!

Ik werk nu een paar maanden met Diamond Podcasting, en eerlijk gezegd had ik dat veel eerder moeten doen. Ondanks dat ik technisch handig ben, is het editen van een podcast toch een vak apart. Sinds ik mijn podcasts laat doen, klinkt het allemaal zoooooo veel beter en professioneler. Soms luister ik ze wel eens terug en dan denk ik: wat een goede podcast en goed geluid, haha! Het scheelt mij heel veel extra werk/tijd wat ik nu kan besteden aan mijn klanten. Dankjewel Matthijs, jij tilt mijn podcast naar een hoger level 🙂

Klinkt Diamond Podcast Launch je als muziek in de oren?