Diamond Podcasting / Podcasts / Laatste Liefde
carla ketelaar

Laatste Liefde

Carla Ketelaar

Carla is de oprichter van Laatste Liefde en heeft met haar adviezen en programma’s al meer dan duizende vrouwen geholpen in de zoektocht naar hun ‘eindman’.

Nu na 1,5 jaar met Matthijs en Diamond podcasting gewerkt te hebben ben ik heel tevreden.

Voor mij was met name de techniek en het goed wegzetten de grootste hobbel om er aan te beginnen.

Ha ha om een indruk te geven: Dit heb ik 5 jaar voor me uitgeschoven terwijl ik om me heen zag en hoorde wat podcasten voor je bedrijf kan betekenen.

Uiteindelijk met lood in de schoenen contact opgenomen en al in het eerste gesprek vroeg ik me af waarom ik Matthijs niet eerder gebeld had.

In een uur wist hij met zijn rust en kennis alle bezwaren weg te nemen en in een volgend gesprek me als digibeet bij de hand te nemen en het inzichtelijk en simpel voor me neer te zetten.

Waar ik hem heel sterk in vind, is in zijn verplaatsen in mijn onderwerp. Sociaal sterk en technisch heel goed maar dus ook inhoudelijk regelmatig feedback geven. Dat hele plaatje spreekt me aan.  We hebben een goed ritme gevonden van 1 keer in de 14 dagen en dat wordt heel stipt nagekomen. Ik hoef alleen maar te praten en het op te slaan en de rest wordt professioneel bewerkt en verzorgd.

Ik geniet er iedere keer weer van dat ik me verder nergens druk over hoef te maken. Dus ja ik kan iedereen Diamond podcasting aanraden.

Klinkt Diamond Podcast Launch je als muziek in de oren?