Zet je professionele podcast vandaag nog op autopilot!

Een professionele podcastshow beginnen, wie wil dat nou niet? Podcasting is hip én happening. Het is dé manier om je kennis te delen, je boodschap te verspreiden en om je doelgroep te bereiken. Elke succesvolle ondernemer heeft vandaag de dag een eigen podcast en binnenkort… hoor jij daar ook bij!

 

Want met Diamond Podcasting begin jij vandaag nog met je eigen podcast. Vele ondernemers willen graag aan de slag gaan met hun eigen podcast, maar weten niet waar ze moeten beginnen.

 

Welke microfoon moet je gebruiken?

Met welk programma kan ik het audiobestand het beste bewerken?

Hoe werkt een RSS-feed?

 

Door te veel vragen beginnen veel ondernemers er helemaal niet aan. Terwijl het juist supermakkelijk is om een eigen podcast te beginnen. Kies een van onze podcastpakketten en in no time beluister jij je eigen podcast terug op Spotify, iTunes, etc.

 

“Het enige wat jij hoeft te doen is de podcast op te nemen, de rest nemen wij voor je uit handen.”


Ontzorgen staat bij ons op nummer 1. Je wilt een professionele podcastshow opzetten, maar als succesvolle ondernemer wil je er niet een dagtaak aan hebben. Daarom is Diamond Podcasting zo ingericht dat je je podcasts kunt opnemen wanneer het jou uitkomt. Je hoeft dus niet naar een speciale studio te gaan, je hebt geen reistijd of extra kosten. 

 

Wij geven je richtlijnen voor de opnames, zodat jij podcasts kunt opnemen wanneer jij je geïnspireerd voelt. Wanneer je de creativiteit voelt borrelen. Of dat nou in de auto is, wanneer  je net uit bed komt, tijdens het avondeten of na een klantgesprek.

 


Opnemen wanneer jij wilt

Lancering volgens planning

Persoonlijke jingle


Professionele afwerking

Helder

stemgeluid

Flexibel en meedenkend