Zet je podcastshow vandaag nog op autopilot!

Ontzorgen staat bij ons op nummer 1. Je wilt een professionele podcastshow opzetten, maar als succesvolle ondernemer wil je er niet een dagtaak aan hebben. Daarom is Diamond Podcasting zo ingericht dat je je podcasts kunt opnemen wanneer het jou uitkomt.

 

Wij adviseren de apparatuur, en geven heldere richtlijnen mee, zodat jij opnames kunt maken wanneer jij je geïnspireerd voelt. Wanneer je de creativiteit voelt borrelen. Of dat nou in de auto is, wanneer je net uit bed komt, tijdens het avondeten of na een klantgesprek.

 

“Het enige wat jij nog hoeft te doen is de podcast in in te spreken, de rest nemen wij voor je uit handen.”"Met een podcast beginnen is op zich al een avontuur. Waar ga je beginnen en wat komt er allemaal bij kijken. Het is dan fijn om met iemand te werken die meedenkt, je overal in helpt én met goede input komt.

 

Matthijs neemt je stap voor stap mee in het hele proces. Het resultaat en de kwaliteit van onze podcast is boven verwachting. Dit resultaat had ik zelf nooit gehaald! "

 

Beluister de podcast via iTunes, Spotify of SoundcloudPodcast

Strategie

Persoonlijk

format

Muziek


Professionele afwerking

Helder

stemgeluid

Flexibel en meedenkend